Bliv partner og franchisetager

Bliv en del af Guldkyllingen® og få succes som partner og franchisetager hos Guldkyllingen® – Danmarks største salgsvognskoncept med spydstegte BBQ-kyllinger.

Kædens salgsvogne, som vi kalder grilltrucks, ejes og drives af vores passionerede partnere. Du kan blive vores nye partner og selv få ejerskab over din egen grilltruck. Som partner og franchisetager kan du få mulighed for at virkeliggøre din iværksætterdrøm ved at drive din egen forretning og sælge Guldkyllingens sortiment fra din grilltruck.

Som partner kan du vælge at drive forretning fra en mobil grilltrailer eller en regulær truck. Vi har fire forskellige grilltruckmodeller at vælge imellem, som alle er med mulighed for leasing.

Med Guldkyllingens grilltruck koncept kan du blive din helt egen chef. Som partner bestemmer du nemlig helt selv, hvor meget du vil arbejde og dermed også, hvor meget du gerne vil tjene.

GuldKyllingen foodtruck

Hvad får du som franchisetager i GuldKyllingen® ?

Som franchisetager hos Guldkyllingen® får du udleveret en salgsklar grilltruck, der er udstyret med alt det, du har brug for at kunne tilberede og sælge Guldkyllingens® grillkyllinger og sortiment. Vi sørger desuden for, at du får et populært og afprøvet sortiment af kyllinger og andre af vores populære madvarer fra Guldkyllingen® samt oplæring i stegning af grillkyllinger, inden du starter.

Derudover får du:

  • en partnermanual
  • fælles indkøbsaftaler
  • markedsføringsmateriale mv. herunder din egen facebookside
  • support fra kædekontor

Der er mange fordele ved at være franchisetager hos Guldkyllingen®, og vi hjælper dig igennem din introduktion, så du får en god opstart, og er velforberedt, når du officielt åbner din grilltruck.

Hvordan bliver du franchisetager?

Det er både nemt og hurtigt at realisere drømmen om at blive grilltruckejer i Guldkyllingens grilltruck koncept. Prøv din iværksætterdrøm af hos Guldkyllingen®, hvor du kan blive din helt egen chef for en minimal investering.

Bliv en del af en succes med Danmarks bedste BBQ-kylling og et afprøvet koncept hos Guldkyllingen®.

Få mere information :
GuldKyllingen@Danmark

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, hvis du vil høre mere om at blive franchisetager. Vi kontakter dig snarest muligt.

    Dit navn

    Din e-mail

    Dit tlf. nr.