Om GuldKyllingen®

Guldkyllingen® er Danmarks største salgsvognskoncept med spydstegte BBQ-kyllinger.

Hos Guldkyllingen® kan du få den ægte originale BBQ-kylling, præcis som du bedst kender den. Kyllingerne er af en særligt udvalgt prisbelønnet kvalitet og derfor særlig kødfuldt. Kyllingerne er desuden ferske, og er derfor ikke tilsat overflødigt vand eller lage.

Det proteinholdige kyllingekød er kun tilsat velsmagende BBQ-krydderi, sådan at du kan nyde den rene smag af kylling og den spicy BBQ-smag. Vores BBQ-krydderi er helt specielt udvalgt til at give kyllingen den bedste smag, og er ovenikøbet glutenfri, så selv dig, der har glutenallergi eller bare gerne vil undgå gluten stadigvæk kan nyde godt af det lækre kyllingekød.

Hos Guldkyllingen® er du både sikret høj kvalitetskylling og god dyrevelfærd. Hos Guldkyllingen® har kyllingerne nemlig haft et godt liv, og det mener vi kan smages.

Kyllingerne har levet et godt liv i moderne stalde med kvalitetsfoder, rent vand og strøelse samt dagslys. Gården, som kyllingerne er vokset op på, ligger desuden tæt på slagteriet, så der ikke har været nogen unødig transporttid, der kunne have forårsaget stress hos kyllingerne. Kyllingerne er derefter nænsomt blevet slagtet, lufttørret og modnet, hvilket giver den fantastiske smag.

Guldkyllingen® – den saftige, sprøde BBQ grillkylling

Da Guldkyllingen® er i en prisbelønnet kvalitet, er du garanteret, at kyllingen stadig er saftig, selvom den er uden tilsat vand. Vores grillmænd og kvinder sørger desuden for at grille din kylling, så den beholder sit saftige kød og samtidig får et lækkert sprødt skind – præcis som en grillkylling bør tilberedes.

Til din kylling tilbyder vi også tilbehør som syltede agurker, hjemmelavet coleslaw og byens lækreste, fedtreducerede pommes frites. I nogle af vores grilltrucks kan du desuden også få chickennuggets, chickenwings og hjemmelavede forårsruller.

Vi står klar til at tage imod din bestilling. Find din lokale Guldkyllingen®, så sørger vi for at stå klar med en velsmagende guldkylling, der er grillet til perfektion.